Historisk aften på Polymeren

Hvorfor ser Årslev og Sdr. Nærå ud som de gør?

Har du tænkt over hvordan din landsby har udviklet sig til den landsby du bor i? Til foredragsaften d.10.januar kan du høre to foredrag som gør dig klogere på hvorfor Årslev og Sdr. Nærå er blevet til én og hvordan danske landsbyers udvikling har været de sidste 250 år og hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. På den interaktive udstillingsvæg fra Øhavsmuseet Faaborg kan du følge landsbyens udvikling fra de store omvæltninger i forbindelse med landboreformerne og helt ind i fremtiden. Lokalhistorisk forening for Sdr. Nærå og Årslev fortæller om de lokale forhold og viser billeder.

Aftenens foredragsholdere er Tissel Lund-Jacobsen, museumsinspektør ved Øhavsmuseet Faaborg og Margit Thomsen formand for Lokalhistorisk forening for Sdr. Nærå og Årslev sogne.
Tid: 10.januar kl.19-21. Sted: Polymeren, Årslev.
Arrangementet er gratis.

Arrangement afholdes i forbindelse med årets særudstilling ”Danske Landskaber mellem fortid og fremtid”
Udstillingen er skabt i samarbejde mellem Øhavsmuseet Faaborg, Collective Impact og Institut of Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet.
Udstilling og aktiviteter er støttet af Realdania, Nordea-fonden, Udlodningsmidler til friluftsliv, 15. Juni Fonden og Collective Impact – Det åbne land som dobbelt ressource.